Over Blooms and More

Bij Blooms and More laten wij ons inspireren door producten die het klimaat ons ieder seizoen weer brengt. Daarom werken wij graag en veel met seizoensproducten.

Onze bloembindsters hebben een passie voor bloemen. Met vernieuwende ideeën brengen zij spannende combinaties en verrassende variaties van bloemen, planten en vruchten.

We werken veel met verse producten

Met vernieuwende ideeën brengen wij spannende combinaties en verrassende variaties van bloemen, planten en vruchten. Dit levert een mix op van klassiek, landelijk, maar ook hippe boeketten en opgemaakte plantenbakken met seizoensproducten.

Boeketten van oerdegelijke Hollandse bloemen gecombineerd met exotische exemplaren en producten van het seizoen, iedere keer weer anders. Het beste van het land, waar dan ook vandaan, daar zijn wij goed in. Of plantenbakken aangevuld met kalebassen, pompoenen of juist kokosnoten of artisjokken, steeds verrassend anders.

Sinds 2012

Onder de naam Blooms and More hebben we in 2012 de toenmalige bloemenwinkel overgenomen. De oudere inwoners van Hengelo weten echter niet beter dan dat er sinds mensenheugenis al een bloemenwinkel op deze locatie gevestigd is. En deze traditie zetten wij dus met veel plezier voort.

Waarom voor ons kiezen

Ruim 20 jaar ervaring

Onze bloembindsters hebben allen jarenlange ervaring, bij elkaar al meer dan veertig jaar.

Maatwerk

Wij zijn sterk in maatwerk. Wij luisteren naar uw wensen, dragen ideeën aan en maken er iets bijzonders van.

Wij bezorgen

Kunt u niet naar de winkel komen of wilt u iets voor iemand anders bestellen? Geen probleem wij bezorgen uw bestelling graag.

Ruim Assortiment

Maatschappelijk betrokken

Bij Blooms and More houden we niet alleen van bloemen, maar ook van mensen. Daarom steunen wij jaarlijks met veel plezier het initiatief sprokkelstage. Een Prokkelstage is een stage voor één dag voor iemand met een beperking bij een bedrijf. Dat kan overal zijn: bij de plaatselijke bakker, een basisschool, bij de gemeente of bij Blooms and More

Daarnaast werken wij graag samen met de mensen van Philadelphia Puur Natuur. Puur Natuur is een werk en dagbesteding in Hengelo (GLD). Bij Puur Natuur werken mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Zij maken en verkopen met veel plezier uiteenlopende producten.