Klein Essen ligt aan de rand van de Veluwe in Kootwijkerbroek. De boerderij beschikt over 10 hectare bouwland en 15 hectare grasland. Er is een siertuin, een rolstoeltoegankelijke biologische groenten- en kruidentuin, een groentekas, verschillende bijgebouwen voor kleinvee, opslag en werkplaatsen. In deze werkplaatsen worden producten gemaakt, welke veelal zelf ontworpen zijn voor diverse opdrachtgevers. De boerderij functioneert als een kleinschalig productiebedrijf met een grote toegevoegde sociale waarde.

 

In de winkel van Blooms and More treft u diverse cadeautjes en natuurlijke producten aan, welke van  zorgboerderij Klein Essen komen. Zoals appeltjes, winterwortels, kalebassen en zelfgemaakte houten en metalen voorwerpen welke erg leuk zijn als verjaars-, sinterklaas- of kerstcadeautje. Ook treft u diverse sfeermaterialen aan welke uit de verschillende werkplaatsen van Klein Essen komen.

Voor bedrijven die hun relaties iets anders willen geven dan het gebruikelijke kerstpakket, kunnen wij natuurlijk ook iets moois samenstellen met natuurlijk het verhaal van Klein Essen wat absoluut toegevoegde waarde is aan uw geschenk.

 

Kijk ook eens op de website van Klein Essen                     of maak een afspraak met Agnes Havenaar, meubelmaker (06-12729091) www.ahadesign.nl of Wijnand Thomassen, metaalbewerker (06-10382147) voor een mooie opdracht.

 

Tot ziens in onze winkel.

Blooms and More

www.klein-essen.nl

Tekstvak: