Sinds 1 december 2011 hebben wij Blooms and More Hengelo Gld. geopend en zijn door een aantal zaken positief verrast. Eén daarvan is dat wij kennis hebben gemaakt met de medewerksters en deelnemers van Puur natuur.

 

Wat is Puur natuur?

Puur natuur is een dagbestedingslocatie van Philadelphia Zorg Graafschap – Liemers. Hier vinden mensen van alle leeftijden met een beperking een zinvolle dagbesteding en hebben daardoor een eigen plek in de gemeenschap. Door elkaar aan te vullen en te ondersteunen in de activiteiten, leren de deelnemers van elkaar en bouwen zij contacten op. Zij maken decoraties voor in en om het huis. Het gaat daarbij om ambachtelijke producten, voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen.

 

Bij Puur natuur vindt men inspiratie uit de wisselende seizoenen waar ook wij van Blooms and More veel mee aan het werk zijn.

Op dit moment zijn er diverse soorten overheerlijke ‘zelfgebakken’ taartjes uit de keuken van Puur natuur verkrijgbaar voor de vogels in de tuin. Daarnaast zijn er exclusief voor Blooms and More gemaakte mooie keramieken schalen verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor Valentijn waren er veel mooie harten gemaakt van stof en klei. Deze wisten allemaal hun weg naar onze klanten te vinden.

Ook voor onze zakelijke relaties kunnen we gezamenlijk mooie dingen maken, zoals kleine zelfgemaakte bloemenvaasjes gevuld met bloemen van het seizoen, verwerkt in prachtige kransen of (zelfgemaakte) etagères met kransen gedecoreerd met (eetbare) seizoensproducten. Prachtige decoratie voor Kerst en Pasen en altijd leuk voor de vogels.

Wilt u wat meer weten over de mogelijkheden wat deze samenwerking u kan bieden voor een origineel (zakelijk) geschenk, neem dan contact op via onze mail info@bloomsandmore.nl. Bellen kan natuurlijk ook of loop eens bij ons binnen, wij vertellen u graag wat meer.

Tekstvak: Tekstvak: