Bloemen & Planten

In onze winkel hebben wij een ruim aanbod aan (zijde)bloemen, planten en accessoires. Loop eens binnen en bekijk wat voor moois wij te bieden hebben.

Wij bezorgen bij u thuis en op locatie.

Bloemen, Planten and More

In onze winkel vindt u een ruim assortiment (zijde)bloemen en planten. Daarnaast verkopen wij ook leuke accessoires en voor wie niet kan kiezen cadeaubonnen. Loop eens binnen en laat een van onze bloembindsters u helpen.

Planten

Bij Blooms and More hebben we een ruim assortiment planten. Of u nu van bloeiende of groene planten houdt, bij ons vindt u altijd iets moois.

Snijbloemen

Mooie verse snijbloemen, zo van het land. Door gebruik te maken van seizoensbloemen, vindt u altijd een gunstig geprijsde bos.

Zijde bloemen en planten

Zijde bloemen en planten zijn niet van echt te onderscheiden en daarmee zeer geschikt voor de aankleding van uw woning of bedrijfspand.

Kadobonnen

Vindt u het lastig om zelf een mooi cadeau uit te zoeken. Of wilt u de gelukkige zelf de kans geven iets moois uit te zoeken, geef dan een kadobon.

Maatwerk Boeketten

Wilt u iets bijzonders? Een boeket voor een speciale gelegenheid of gewoon voor u zelf? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een schitterend boeket. Geheel voor u op maat gemaakt.

Seizoensbloemen

Wij werken graag met dat wat de seizoenen ons te bieden hebben. Mooie verse bloemen en materialen.

Via ons Fleurop netwerk bezorgen wij door heel Nederland!

Neem contact met ons op

Bezoek onze winkel

Adres

Raadhuisstraat 8
7255 BM Hengelo Gld.

Contact

Openingstijden

Maandag 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 16.00 uur